Thursday 9 October 2014

CHEIA SUCCESULUI




Pentru a avea succes trebuie mai intai de toate sa ne clarificam ce inseamna el cu adevarat. Nu sa ii gasim o definitie anume ci sa intelegem ce forma are acesta pentru fiecare dintre noi. Prin urmare trebuie sa ne dam seama ce vrem. Insa cum putem realiza lucrul respectiv? Ei bine...gandindu-ne la ce anume ne face fericiti. Iar fericirea inseamna libertatea de a fi noi insine. A ne trai viata exprimand ceea ce suntem si ceea ce credem cu adevarat. Nu ceea ce ne impune societatea sau familia.




Da, pare simplu de spus. Insa la prima vedere e imposibil. Trebuie sa facem o meserie pe care nu o agream cu adevarat doar ca sa ne putem permite plata facturilor. Trebuie sa ramanem intr-o relatie subreda pentru "confortul" material sau spre "binele" copiilor. Trebuie sa locuim undeva fiindca ne e frica sa ne mutam in alta parte.




Zona de confort este delimitarea deliberata sau nu a propriilor frici. In majoritatea cazurilor se iese din ea numai cand se ajunge la disperare. Acela este momentul in care realizam ca a ramane este de fapt mai periculos decat a pleca. Si atunci ne avantam catre altceva iar intuitiv simtim ca ceea ce urmeaza o sa fie bine. Ne asumam riscul ca sa ne salvam. Caci nu concepem ca ceva ar putea fi mai rau decat situatia actuala. Si exact aceasta deschidere catre optiuni aduce solutia miraculoasa.



Unii o numesc legea atractiei, altii "noroc" dar de fapt este un proces natural in care o etapa se incheie si incepe alta. Insa acest lucru nu se poate realiza fara propriul acord. El presupune o renuntare la ceva sau cineva care nu ne mai defineste. Deci chiar daca nu stim clar ce vrem, macar ne-am lamurit ce NU vrem. Asa ca in etapa urmatoare apare o idee vaga ce contureaza un concept a ceea ce ne dorim in mare. Cel mai probabil ceea ce ne dorim cu adevarat este opusul a ceea ce NU vrem. Mesajul s-a transmis deja in Univers. Poate ca cel mai greu lucru acum este asteptarea insa ea nu trebuie sa fie pasiva. Putem accepta situatia in care inca suntem (daca o respingem...va persista) si in acelasi timp putem pastra INCREDEREA ca rezultatul e pe drum.




Solutia salvatoare va depasi orice imaginatie. Ea o sa fie mult PESTE asteptarile tale. Iti va veni sa tipi de bucurie si chiar vei avea impresia ca nu meriti asa o binecuvantare. In sfarsit vei avea libertatea de a trai asa cum intotdeauna ai dorit.


Ai experimentat o asemenea situatie? Daca da, lasa un comentariu pentru ca si altii sa fie inspirati de magia cu care viata intotdeauna ne mentine pe val! :-)



0 comments:

Post a Comment